Nowy klient   |   Strona główna   |   Kontakt   |   Zaloguj się   |   Twoje konto   |   Twój koszyk   |   Nowości   |   Promocje
nagłowek pomarańczowy
Kategorie

Promocje
 BIO Krem do cery przetłuszczającej
BIO Krem do cery przetłuszczającej98.00zł
88.20zł


BIO Krem do cery przetłuszczającej   Dodaj do schowka BIO Krem do cery przetłuszczającej
Dodaj do koszyka: BIO Krem do cery przetłuszczającej
 Balsam do ciała- Lotos
Balsam do ciała- Lotos48.00zł
43.20zł


Balsam do ciała- Lotos   Dodaj do schowka Balsam do ciała- Lotos
Dodaj do koszyka: Balsam do ciała- Lotos
 Żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu bambusa i lilii wodnej
Żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu bambusa i lilii wodnej39.00zł
35.10zł


Żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu bambusa i lilii wodnej   Dodaj do schowka Żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu bambusa i lilii wodnej
Dodaj do koszyka: Żel pod prysznic i do kąpieli o zapachu bambusa i lilii wodnej
 Krem do cery twarzy Anti - Age
Krem do cery twarzy Anti - Age97.99zł
88.19zł


Krem do cery twarzy Anti - Age   Dodaj do schowka Krem do cery twarzy Anti - Age
Dodaj do koszyka: Krem do cery twarzy Anti - Age


Kontakt
  Golden Oil Polska Kosmetyki Naturalne
  +48 666 133 828
  +48 600 351 211
  Poniedziałek - Piątek 10-19, Sobota 10-15
Dla Znajomego
Powiedz o tym produkcie komuś, kogo znasz.
Karta produktu
Esencja lawendy - kosmetyczno spożywcza
Esencja lawendy - kosmetyczno spożywcza


Cena brutto: 48.00zł
Dostępność:
Producent: Natura House
   
Gwarancja: nie dotyczy
Opinia:
Aktualizacja: 2018-02-17 12:51:54
 

Opis

Organiczny olejek esencjonalny Lawendowy zastosowanie wewnętrzne i zewnętrzne.

 

Wewnętrzne:

 

- jest antybakteryjny i przeciwwirusowy

- pomaga przy infekcjach górnych dróg oddechowych, przeziębieniu, katarze

- pobudza przy nadmiernej senności

- łagodzi ból przy migrenie, bólu głowy

 

 

Zewnętrzne:

 

Olejek lawendowy ma również szerokie zastosowanie w pielęgnacji różnych typów cer. Szczególnie polecany jest przy cerach dojrzałych ze względu na działanie regenerujące, wygładzające oraz antyoksydacyjne. Z uwagi na właściwości przeciwzapalne i antyseptyczne olejek lawendowy jest stosowany przy cerach tłustych i trądzikowych. Ponadto zmniejsza nadmierne wydzielanie łoju, zwęża ujścia gruczołów łojowych oraz przyspiesza gojenie się zmian trądzikowych. Z uwagi na właściwości przeciwdrobnoustrojowe i regenerujące używany jest w leczeniu: owrzodzeń, ran, łuszczycy oraz przy stanach zapalnych, oparzeniach posłonecznych.

 

 

Sposób przygotowania do aplikacji esencji : 

Zewnętrznie 
8 kropli na 100ml bazowego olejku Arganowego lub oliwki z oliwek do pielęgnacji cery twarzy i ciała

Wewnętrznie
1 kropla na szklankę wody, oliwy z oliwek na zimno lub łyżeczkę miodu do użytku wewnętrznego.

Pojemność : 15ml
INCI: LAVANDULA OFFICINALIS

Opinie

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz Recenzję

Producenci
Koszyk
Produktów w koszyku: 0 szt.
Wartość zakupów: 0.00zł
        Zamów!
Informacje
-   O nas-   Regulamin-   Polityka prywatności-   Współpraca-   Galeria Zdjęć-   Wysyłka i zwroty-   Aktualności-   Producenci-   Pliki cookies-   Czy wiesz że-   Kontakt

  poniedziałek, 19 luty 2018
  Osób na stronie: 3
Nowy klient   |   Zaloguj się   |   Twoje konto   |   Twój koszyk   |   Nowości   |   Promocje   |   Cennik
Copyright © 2018 www.goldenoil.pl
Podane ceny zawierają podatek VAT.
Oprogramowanie © 2010 Sklepy internetowe
Powered by osCommerce PRO Wszelkie prawa zastrzeżone.